Nederlands | English | Français

poiel 45, geel rooms

IMG 6240
IMG 6248
IMG 4134
IMG 1159
IMG 4637
IMG 4123
IMG 4635

Poiel 45 

 

ONTMOET, vrienden voor het leven 

GENIET, van thuiskomen op kot 

BELEEF, de tijd van je leven 

& ...STUDEER, tot je er bij neervalt ! 

https://www.youtube.com/watch?v=P-36IzV5BHk

In Poiel 45 kom je terecht in een fijne groep waar studies op de eerste plaats komen maar ook zeker ruimte is voor een gezonde sociale omgang met elkaar.

 

‘Poiel 45’ bevindt zich, net als het studentenhuis ’De Ring’, slechts op 700 meter van de campus. Men beschikt hier over een leuke grote keuken die gelegen is in de achtertuin. Op die manier kan men zich helemaal uitleven tussen de studie uurtjes en dit zonder de andere studenten ten laste te zijn. Hier zit je met 20 mede-studenten op kot, dus er zit zeker iemand bij die je leuk vindt!

Kamers

De kamers hebben elk hun eigen uniek karakter. Elke kamer beschikt over een eigen lavabo, sommige kamers hebben een eigen badkamer met wc, lavabo en douche. Verder bevinden zich op de kamer een internetaansluiting, een bed, een kast, een grootte bureau, een boekenrek en een stoel.

Keuken

De keuken is zeer ruim en beschikt over twee aparte kookhoeken per verdieping. Per kookhoek zijn er vier kookvuren, een microgolf, oven, koelkast en diepvriezer. In de keuken bevindt zich ook een gemeenschappelijke TV.

Tuin

Aansluitend aan de keuken is er een gezellige en zonnige tuin.